Mød vores medarbejdereJeanne Wislund Hansen

Tillid til at løbe med bolden

I 2018 startede Jeanne Wislund Hansen hos DAVA Foods i en nyoprettet stilling som kommunikationsmedarbejder, som hun siden selv har været med til at forme, og hvor hun til hverdag anvender sproget som sit vigtigste værktøj.

Jeanne Wislund Hansen blev i 2017 uddannet som cand. mag. i International Virksomhedskommunikation og Spansk. Inden hun startede hos DAVA Foods i 2018, havde hun arbejdet med kommunikation og marketing i to projektansættelser, og for Jeanne var der ingen tvivl: Hun skulle arbejde fast med kommunikation.

Da stillingen som kommunikationsmedarbejder blev slået op hos DAVA Foods, var der ingen tvivl om, at hun bare måtte søge den.

"Jobbet forenede flere af mine interesseområder her i livet: Fødevarer, kommunikation, sprog og bæredygtighed. Det var meant to be," forklarer Jeanne Wislund Hansen. 

Jeg er blevet vist tillid ved, at jeg har fået lov til at være med til at definere mit job og mine opgaver.

Stillingen var nyoprettet, og selvom var fra DAVA Foods' side var en række veldefinerede opgaver, var der også mange åbne muligheder. Det betød et stort udviklingspotentiale indenfor kommunikationsområdet for både DAVA Foods og Jeanne Wislund Hansen, samt en mulighed for at selv blive ansvarlig for en række projekter.

Med til at definere sin egen stilling

Da Jeanne startede som kommunikationsmedarbejder, var der kun én medarbejder udover Jeanne i marketingafdelingen, en grafiker, og det betød frie tøjler til at være med til at definere sin stilling som kommunikationsmedarbejder:

”Der var nogle klassiske kommunikationsdiscipliner, som jeg var blevet ansat til såsom presse og sociale medier, men min opgavepallette begyndte også hurtigt at spænde til det digitale område, og en af mine første store projekter var at bygge en webshop fra bunden” fortæller Jeanne Wislund Hansen og fortsætter:

"Der var et stort ønske fra ledelsens side om at få en webshop, og selvom jeg ikke havde erfaring specifikt med webshop, men fordi jeg havde arbejdet i CMS før og vidste, at jeg trivedes med at arbejde med det, fik jeg vist tilliden og lov til at løbe med projektet." 

Netop tillid og frihed er noget af det, som Jeanne trives rigtig godt med i sin dagligdag hos DAVA Foods:

"Der er i DAVA Foods en høj frihedsgrad til at selv byde ind på opgaver og efterfølgende selvstændigt løbe efter bolden. Det betyder, at jeg har arbejdet meget med bæredygtighed og FN's verdensmål, som er nogle af mine store faglige interesseområder," forklarer hun og fortsætter:

"Jeg kan generelt godt lide at tilegne mig viden, som ikke nødvendigvis kun relaterer sig til kommunikation, og som arbejdsplads er DAVA Foods utrolig støttende omkring min faglige udvikling. De ved at lære nyt er en motivationsfaktor for mig, som gør, at jeg bliver endnu mere motiveret på mit arbejde."

Jeanne har derfor også både været på kursus i Premiere Pro og er i gang med at tage en uddannelse som ESG-konsulent for at styrke sine kompetencer indenfor bæredygtighedsområdet - nu særligt med fokus på lovgivning.

Der er i DAVA Foods en høj frihedsgrad til at selv byde ind på opgaver og efterfølgende løbe selvstændigt med bolden. Det betyder, at jeg har fået lov at arbejde meget med bæredygtighed og FN's verdensmål, som er nogle af mine faglige interesseområder. 

En magisk verden af fødevarer på tværs af afdelinger

Da Jeanne Wislund Hansen startede i DAVA Foods vidste hun hvordan, man bruger æg i madlavning, men ikke hvorfor man bruger æg.

”Jeg vidste ualmindeligt lidt om æg, da jeg startede, men jeg er blevet så meget klogere på æg og hvorfor, at det er en fantastiske fødevare” fortæller Jeanne og fortsætter:

"Den viden skyldes især et hold af fantastiske kollegaer på tværs af afdelinger, som har været med til at give mig viden om vores produkt, så jeg kan formidle det til andre."

I DAVA Foods er der ikke en dag, hvor Jeanne ikke har kontakt med nogen fra andre afdelinger - og det kan være lige fra salgsafdelingen til kvalitetsafdelingen.

"Vi har et stort tværfagligt arbejde gennem virksomheden, særligt i forbindelse med lanceringer af nye produkter. Gennem det tværfaglige samarbejde har jeg fundet ud af, at jeg også interesserer mig meget for lovgivning og kvalitet, og den viden bruger jeg nu, når jeg for eksempel skriver varetekster og korrekturlæser emballager," fortæller Jeanne.

Gennem det tværfaglige samarbejde har jeg fundet ud af, at jeg også interesserer mig meget for lovgivning og kvalitet, og den viden bruger jeg nu, når jeg for eksempel skriver varetekster og korrekturlæser emballager.

Det tværfaglige samarbejde strækker sig ikke kun til virksomheden, men også til flere af DAVA Foods' interessenter, herunder landmændene.

Jeanne Wislund Hansen også besøgt en række af virksomhedens landmænd i forbindelse med, at hun f.eks. skulle skrive en artikel om dem til magasinet DAVA News.

"I forbindelse med at jeg inviterede en producent om hans opdræt af økologiske kyllinger, har jeg været ude og kravle på gulvet i en opdrætsstald for at fange det perfekte billede af de daggamle kyllinger. Det var med kort deadline, og vi havde ikke mulighed for at få en fotograf ud," forklarer Jeanne og fortsætter: 

"Der synes jeg, at DAVA Foods som arbejdsplads er utrolig fleksibel i forhold til at få en opgave løst, og jeg kan godt lide, at jeg har så megen social kontakt også udenfor kontoret."

Det gode ved DAVA Foods som arbejdsplads er, at der er stor opbakning til at holde sociale arrangementer op og gøre noget godt for medarbejderne. Det værdsætter jeg meget ved min arbejdsplads.

Det sociale som motivationsfaktor

I DAVA Foods fokuseres der meget på de sociale arrangementerne blandt medarbejderne, hvilket for Jeanne Wislund er meget vigtigt.

”For mig er det en afgørende motivation at kunne være social for, at jeg trives på en arbejdsplads. Derfor var noget af det første, jeg gjorde, at komme med i festudvalget for at kunne være med til at planlægge sociale begivenheder i virksomheden - og der har jeg været en del af siden,” forklarer Jeanne Wislund Hansen.

Jeanne Wislund Hansen har i forbindelse med festudvalget været med til at indføre fredagsbarer, planlægger sammen med resten af udvalget arrangementer for alle kollegaer i virksomheden, og hun er ansvarlig for at udarbejde invitationerne. 

"Det gode ved DAVA Foods som arbejdsplads er, at der er stor opbakning til at holde sociale arrangementer op og gøre noget godt for medarbejderne. Det værdsætter jeg meget ved min arbejdsplads," afslutter Jeanne Wislund Hansen.